Ο ΛεΜπρον προσπαθεί να πείσει Μπάτλερ και Λέναρντ

Η φετινή σεζόν τελείωσε πολύ νωρίς για τους Λος Άντζελες Λέικερς και τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Με ρεκόρ 37-45, οι Λέικερς δεν κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη 8άδα της Δύσης και η πρώτη χρονιά του King James στο Λος Άντζελες ήταν ξεκάθαρα αποτυχημένη.

Το ενδιαφέρον, όμως, είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα κάνει τα πάντα για να φτάσει ξανά στην κορυφή και μετά τις αλλαγές που έγιναν στους Λέικερς (σ.σ. παραιτήθηκε ο Μάτζικ Τζόνσον, ενώ τη θέση του head coach πήρε ο Φρανκ Βόγκελ -έχοντας στο πλευρό του τον Τζέισον Κιντ- αντικαθιστώντας τον Λουκ Γουόλτον), σειρά παίρνουν οι προσθήκες.

Με αρκετούς All Star να έχουν option για τη χρονιά που έρχεται, κάτι που συνεπάγεται πως θα θελήσουν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο είτε στις ομάδες τους είτε αλλού, είναι δεδομένο πως πολλά ονόματα θα πέσουν στο τραπέζι των Λέικερς. Όπως αναφέρει ο Brian Windhorst του ESPN, ο ΛεΜπρον Τζέιμς έπιασε ήδη δουλειά και βρίσκεται σε επαφές με τους Κοουάι Λέναρντ και Τζίμι Μπάτλερ.

Ο King James προσπαθεί να τους πείσει να παίξουν στους Λέικερς και τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν ξεκάθαρες και οι προθέσεις των ίδιων. Εξάλλου, στην περίπτωση του Λέναρντ πρέπει να δούμε πρώτα τι κατάληξη θα έχει η χρονιά για τους Ράπτορς, ενώ ο Μπάτλερ είναι πιθανό να παραμείνει στους Σίξερς.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπόθεση του Καϊρί Ίρβινγκ. Οι σχέσεις του με τον ΛεΜπρον έχουν βελτιωθεί, ωστόσο στις ΗΠΑ είναι ξεκάθαροι πως ο νυν γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στο πλευρό του Κέβιν Ντουράντ. Άρα ενδεχομένως να περιμένει πρώτα την απόφαση του KD.

(AP Photo/Brandon Dill)