Ο Καβάι έκανε opt out από το συμβόλαιό του

Ο Καβάι Λέοναρντ βγαίνει στην αγορά ως free agent, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγει από τους Ράπτορς. Το αντίθετο. Οι πιθανότητες να συνεχίσει στο Τορόντο είναι πολλές, σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ.

Ηταν γνωστό πως όταν ο Λέοναρντ πήγε στους Ράπτορς, δεν είχε στο μυαλό του να μείνει για πολλά χρόνια στο Τορόντο. Ο τίτλος του πρωταθλητή, όμως, άλλαξε τα δεδομένα. Και πλέον οι Ράπτορς έχουν αρκετές πιθανότητες να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους!

Σύμφωνα με το Yahoo, πήρε την αναμενόμενη απόφαση να αφήσει τα 21.300.000 δολάρια που ήταν να λάβει για τη σεζόν 2019/20 και θα βγει στην αγορά ως unrestricted free agent από την 30ή Ιουνίου. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο MVP των φετινών τελικών σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπογράψει εκ νέου στους Ράπτορς.

Οι Καναδοί μπορούν να του προσφέρουν 190 εκατ. δολάρια για 5 χρόνια, την ώρα που οι άλλες ομάδες μπορούν να του προσφέρουν 140 εκατ. δολάρια για 4 χρόνια.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται να ανατρέψει τα σενάρια που θέλουν τους Λος Άντζελες Κλίπερς ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Λέοναρντ, ο οποίος πάντως έχει γίνει γνωστό ότι θα συναντηθεί και με άλλες ομάδες, όπως οι Νικς, οι Νετς και οι Σίξερς.