Λέικερς: Σκέφτονται να ξεκινούν με τον Λεμπρόν ως πλέι μέικερ!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κάνουν και μια... εσωτερική κίνηση - βόμβα, καθώς είναι έτοιμοι να τοποθετήσουν τον Λεμπρόν Τζέιμς στη θέση «1»!

Οι «λιμνάνθρωποι» άλλαξαν το status τους το φετινό καλοκαίρι και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τον τίτλο την νέα σεζόν. Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη έβαλε δίπλα του τους All Star Άντονι Ντέιβις - ΝτεΜάρκους Κάζινς, ενώ έκανε και έξυπνες κινήσεις με παίκτες όπως οι Ντάνι Γκριν και Έιβερι Μπράντλεϊ. 

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος δημοσιογράφος Κρις Χέινς του «Yahoo», η μεγαλύτερη έκπληξη των νέων Λέικερς δεν είναι η προσθήκη ενός αθλητή, αλλά η... μετάθεση του Λεμπρόν Τζέιμς σε θέση «1»!

Ο τέσσερις φορές MVP της λίγκας και τρεις φορές πρωταθλητής αποτελεί τον πληρέστερο μπασκετμπολίστα στον πλανήτη και συχνά οργανώνει την ομάδα του. Για μικρά διαστήματα αγωνιστικών λεπτών ο 35χρονος έχει εκτελέση χρέη οργανωτή στο παρελθόν. Όμως, η σκέψη με τον «βασιλιά» σε καθαρό ρόλο πλέι μέικερ (και όχι πόιντ φόργουορντ, όπως ήταν σε αρκετές περιπτώσεις στην καριέρα του) είναι διαφορετική, ανατρεπτική και τρομερά ενδιαφέρουσα. 

Ο Χέινς, λοιπόν, τονίζει πως ο Τζέιμς θα ξεκινάει στη δυάδα των γκαρντ μαζί με τον πρωταθλητή Ντάνι Γκριν, που φημίζεται για την ικανότητά του στο τρίποντο. Ως αντικαταστάτες του για τη θέση του πόιντ γκαρντ ο Λεμπρόν θα έχει τους Ραζόν Ρόντο, Κουίν Κουκ και Άλεξ Καρούζο. Υπογραμμίζεται δε πως ο Βόγκελ θέλει να βγάλει νέα στοιχεία του παιχνιδιού του «LBJ» στην επιφάνεια...

Εάν κάτι τέτοιο συμβεί δεν αποκλείεται να δούμε μαζί στην ίδια πεντάδα τους: Λεμπρόν Τζέιμς, Ντάνι Γκριν, Κάιλ Κούζμα, Άντονι Ντέιβις και ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Ο «Bron» έχει μέσο όρο καριέρας 7,2 ασίστ ανά αγώνα, ενώ την περσινή σεζόν σε 55 εμφανίσεις μέτρησε 8,3 ασίστ ανά παιχνίδι. Φυσικά, καταλαβαίνει κανείς πως ο Τζέιμς έχει το... πακέτο και στο δημιουργικό κομμάτι και το «πείραμα» των Λέικερς θα είναι αξιοπρόσεκτο.

Αξίζει να τονίσουμε πως τη σεζόν 2017-2018 ο Αμερικανός σούπερ σταρ μοίραζε 9,1 ασίστ ανά ματς με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς.