«Ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί με τον Λεμπρόν»

Ο Άντονι Ντέιβις είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για τους Λος Άντζελες Λέικερς. Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ παρουσίασε τον «μονόφρυδο» στο Λος Άντζελες, με τον all star φόργουορντ να δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει στον τίτλο την ομάδα του.

Επιπλέον εξέφρασε την πίστη του στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ενώ στάθηκε και στη συνεργασία του με τον Λεμπρόν Τζέιμς, για τον οποίο δεν έκρυψε τον θαυμασμό του.

Αρχικά, ο «AD» μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του τόνισε πως «Για μένα είναι μια απίστευτη ευκαιρία το ότι βρίσκομαι εδώ».

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε για το ρόστερ των φετινών Λέικερς και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. «Μου αρέσει το ρόστερ μας. Μου αρέσει κάθε παίκτης που έχουμε. Θα βάλω το ρόστερ μας σε θέση να κοντράρει κάθε αντίπαλο»

Σε ερώτηση σχετικά με τον στόχο που θέτει για την φετινή σεζόν ήταν ξεκάθαρος «Ο στόχος μου είναι να φέρω ένα πρωτάθλημα εδώ με την ομάδα που έχουμε».

Παράλληλα, ο Ντέιβις αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Λεμπρόν Τζέιμς, φέτος, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Αυτά που κάνει στο παρκέ είναι εκπληκτικά. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήμουν αυτός με την... πετσέτα. 

Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί σε All Star Game, όμως το να είσαι μια ολόκληρη σεζόν μαζί του είναι εξαιρετικό. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω μαζί του».

Στην παρουσίαση του Ντέιβις το παρών έδωσε και ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος παρακολούθησε με προσοχή καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας τα λόγια του «AD». Εξάλλου, ο «Βασιλιάς» ήταν αυτός που πίεσε το front office των Λέικερς ώστε να προχωρήσουν στην κίνηση αυτή, ντύνοντας στα χρώματα της ομάδας τον χαρισματικό φόργουορντ.