Στους Λέικερς ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Κι αυτό καθώς οι Λέικερς -ομάδα-θρύλος του NBA- ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του!

Ο αδερφός των Γιάννη και Θανάση μπορεί να έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς, ωστόσο όχι μόνο βρήκε γρήγορα τον νέο σταθμό της καριέρας του, αλλά πλέον ανήκει στην «παρέα» του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις!

Ο μικρότερος αδερφός του Γιάννη, υπέγραψε συμβόλαιο «two-way» με το συγκρότημα του Λος Άντζελες, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει μέχρι και 45 ημέρες στο ΝΒΑ και τις υπόλοιπες να τις περάσει στην G-league.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήρε μέρος σε 40 αγώνες με τους Texas Legends την περσινή σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο 10.6 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.3 μπλοκ και 1 κλέψιμο σε περίπου 25 λεπτά συμμετοχής. Επίσης, «έγραψε» δύο συμμετοχές με τους Ντάλας Μάβερικς.

Βεβαίως να αναφέρουμε ότι τα… σενάρια στις ΗΠΑ υποστηρίζουν πως οι «λιμνάνθρωποι» προχώρησαν σε αυτή την κίνηση με απώτερο σκοπό να προσεγγίσουν τον Γιάννη στην free agency! Για να δούμε αν αυτά τα σενάρια βγουν αληθινά, αν και τη δεδομένη στιγμή αυτό που μετράει είναι ο ύψους 2.08μ., 21χρονος φόργουορντ να εξασφαλίσει μια σίγουρη θέση στο ρόστερ των Λέικερς.

Το σίγουρο είναι οτι κάνει το παραπάνω βήμα τη στιγμή που η ομάδα του Λος Άντζελες βρίσκεται σε αναγέννηση με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «λιμνάνθρωποι» αναφέρουν στην ανάρτησή τους για τον Κώστα Αντετοκούνμπο: «Από την Αθήνα στο Λος Άντζελες. Το ταξίδι συνεχίζεται για τον Κώστα».