Καντέρ κατά Ερντογάν: "Αποκλείεται να έπαθε έμφραγμα, δεν έχει καρδιά"

Ο Ένες Καντέρ δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την φήμη περί θανάτου του Ταγίπ Ερντογάν, γράφοντας στο twitter ότι αποκλείεται ο Τούρκος πολιτικός να πέθανε από έμφραγμα, αφού δεν έχει καρδιά.

Οι φήμες περί θανάτου του Ταγίπ Ερντογάν, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Υπάρχει ένας άνθρωπος ωστόσο που φρόντισε να δείξει τι πιστεύει πραγματικά για αυτό: Ο Ένες Καντέρ.

Ο Καντέρ ενημερώθηκε - όπως όλος ο κόσμος - για αυτή τη φήμη και φρόντισε να σχολιάσει το γεγονός, γράφοντας στο twitter: "Αποκλείεται να έπαθε έμφραγμα, δεν έχει καρδιά"! 

 Ο σέντερ των Σέλτικς είναι γνωστό ότι βρίσκεται εδώ και χρόνια σε κόντρα με τον πρόεδρο της Τουρκίας. Ο λόγος είναι ότι κατηγορείται ότι επειδή έχει στηρίξει ανοιχτά τον Φετουλάχ Γκιουλέν είναι προδότης και ένας εκ των υποκινητών της προσπάθειας για πραξικόπημα στην χώρα το 2016!

Αποτέλεσμα είναι ο Καντέρ να κοιμάται με κουμπί πανικού στο κρεβάτι του, αλλά και να καταφερθεί πολλές φορές δημόσια εναντίον του Ερντογάν, χαρακτηρίζοντάς τον "ανισόρροπο", ενώ την ίδια στιγμή στην Τουρκία αποφάσισαν μέσα στην σεζόν 2018/19 να μην μεταδώσουν τους τελικούς της Δύσης στο ΝΒΑ ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Μπλέιζερς, επειδή στους δεύτερους αγωνιζόταν ο Καντέρ!