Δήμαρχος Δευτεράς: Ο βανδαλισμός το...

Έχουν γίνει όλα τα έργα συντήρησης και δεν θα λείψει τίποτα από το σχολείο στη Δευτερά το οποίο βάνδαλοι έκαναν αγνώριστο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δήλωσε ο κοινοτάρχης της Πάνω Δευτεράς στην Offsite, λίγες μέρες μετα που οι εικόνες του σχολείου έκαναν το γύρο του διαδικτύου

«Το ότι δεν έγιναν έργα πιο νωρίς αυτό οφείλεται σε αυτονόητους λόγους καθότι πολύ πιθανόν αυτοί που το έκαναν αγνώριστο την πρώτη φορά να το έκαναν και πάλι», ανέφερε ο κοινοτάρχης Δευτεράς, κ. Χατζηευτυχίου.

«Έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα έργα και από το σχολείο δεν θα λείψει τίποτα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας βέβαια καθώς το κτίριο είναι παλιό και κάποιες φθορές είναι λογικό να υπάρχουν», συνέχισε ο κ. Χατζηευτυχίου.

Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τους βανδάλους 

Στο μεγάλο πρόβλημα με τους βανδάλους που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες της περιοχής επιρρίπτει την εικόνα του Δημοτικού σχολείου ο κοινοτάρχης καθώς όπως δήλωσε στην Offsite, το σχολείο αποτελεί χώρο σύναξης παιδιών από την περιοχή όπου τη νύχτα προχωρούν σε βανδαλισμούς και οχλαγωγία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Η αστυνομία δεν μπορεί να επιβλέπει συνεχώς τα σχολεία για να προλαβαίνει την αποτροπή των βανδαλισμών και της οχλαγωγίας αλλά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Μέχρι και τη συνδρομή της ΜΜΑΔ σκεφτήκαμε να ζητήσουμε».

 

Πάντως σε ότι αφορά την αποκατάσταση των ζημιών, ο κ. Χατζηευθυμίου ανάφερε πως υπήρξε από τη πρώτη στιγμή άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων μερών και το σχολείο είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει τους μαθητές.