Νεκρή γυναίκα σε φλεγόμενο διαμέρισ...

Νεκρή ανασύρθηκε 50χρονη γυναίκα από φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Λεμεσό, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:30, εξερράγη πυρκαγιά στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Αμέσως, έγινε εκκένωση της πολυκατοικίας και κατάσβεση της φωτιάς στο διαμέρισμα.

Εντός του διαμερίσματος και συγκεκριμένα στην τουαλέτα, εντοπίστηκε αναίσθητη η 50χρονη, η οποία μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται ότι ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και τραύματα, ούτε εγκαύματα από την πυρκαγιά.

Φως στα αίτια του θανάτου της αναμένεται ότι θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργήσει στη σορό της η Ιατροδικαστής, Ελένη Αντωνίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όσο για τα αίτια της πυρκαγιάς, διερευνώνται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού.