Ο Κύπριος καλλιτέχνης Stencil Art, Χρήστος Κακουλλή (CRS) απαντά στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο με αφορμή τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας και ανωμαλίας, με έναν ηχηρό τρόπο.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο και παρουσιαστή Αντρέα Κημήτρη, που μεταδόθηκε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, επέμεινε στη θέση του ότι πρόκειται για ''ανωμαλία'' προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.
O CRS λοιπόν έχει στείλει στην OffsiteCy την παρακάτω φωτογραφία ως απάντηση στα λεγόμενα του Αρχιεπισκόπου:

''Support gay people and take this painting for free'', αναφέρει ο ίδιος.
"Δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, είναι μία ανωμαλία. Αν δεν την πω ανωμαλία και την πω μια ωραία λέξη, η σημασία είναι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι. Θα μου πεις, θέλεις να υπάρχουν ταμπού, όχι δεν θέλω. Αλλά ο λαός μας δεν θέλει κάτι τέτοιο. Το Ευαγγέλιο μου λέει Α, να το λέω Β, μπορεί να μην γίνομαι αρεστός. Μπορεί χρησιμοποίησα κάπως βαριές λέξεις, όμως επαναλαμβάνω όσα καλά στοιχεία να μαζέψω και να αραδιάσω στην κουβέντα, η ουσία δεν αλλάζει. Όταν ο ίδιος ο Χριστος λέει οτι αυτοί που κάνουν αυτές τις δουλειές "βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσιν", εγώ τι θα πω; οτι θα τους βάλει στο κέντρο του Παραδείσου ο Θεός αυτούς; Ο Θεός δεν σώζει κανέναν δωρεάν, πρέπει να αγωνιστούν όλοι", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας.