Γιατί φωνάζουν πάλι οι ΣΥΟΠ – Εν αμ...

Πολλές αντιδράσεις προκύπτουν από Συμβασιούχους Οπλίτες λίγο προτού αρχίσουν δουλειά οι νέοι συνάδελφοί τους. Οι ρυθμίσεις και αποφάσεις που λήφθηκαν για τους αδειούχους οπλίτες είναι δυνατό να θέσει ακόμα εν αμφιβόλω και την ομαλή λειτουργία των Μονάδων.

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στη σελίδα των Συμβασιούχων Οπλιτών στο Facebook γίνεται αναφορά στις άδειες της περσινής χρονιάς. Με βάση την ανάρτηση, το Υπουργείο κάλεσε τους οπλίτες να λάβουν την άδειά τους μέχρι  το τέλος Οκτωβρίου αλλιώς θα την χάσουν.  Ως εκ τούτου αυτό δημιουργεί με βάση την ανάρτηση πρόβλημα στις Μονάδες των ΣΥΟΠ που προγραμμάτισαν τις άδειές τους Νοέμβριο και Δεκέμβριο. 

Δείτε την ανάρτηση
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2017 τίθενται σε ισχύ τα νέα συμβόλαια των συμβασιούχων οπλιτών όπου οι Μονάδες θ ενισχυθούν και με γυναίκες οπλίτες οι οποίες θα εκπαιδευτούν για δυο μήνες.