Τον συνέδεσαν με εμπρησμούς δυο ετ...

Αθώος δηλώνει ο 39χρονος Λάζαρος Φιλίππου, 39 ετών  ο οποίος συνελήφθη για υποθέσεις εμπρησμών πρακτορείων στοιχημάτων και άλλων υποστατικών μεταξύ 2012-14 στη Λάρνακα, στην Αραδίππου και στο Λιοπέτρι.

Σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε όπως του δοθούν από την Κατηγορούσα Αρχή έγγραφα τα οποία θεωρεί ότι είναι μαρτυρικό υλικό. Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 15η Ιανουαρίου 2018 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.
 


 
Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει ελεύθερος με τους ίδιους όρους που ίσχυαν μέχρι σήμερα δηλαδή εγγύηση ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, ενώ το όνομα του είναι καταχωρημένο στο κατάλογο ατόμων των οποίων απαγορεύεται η έξοδος από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.