Έξι μήνες ήταν πολλοί για να δει μια μάνα το παιδί της. Λίγο πριν από τις 15:00 το απόγευμα ώρα Κύπρου η 4χρονη Μαριέ – Ελένη «έπεσε» στην αγκαλιά της μητέρας της αφού έληξε το μαρτύριό της που άρχισε στις 27 Απριλόυ 2017 και την απαγωγή της από το νηπιαγωγείο της στη Δασούπολη. Η OffsiteCy είναι σε θέση να πληροφορηθεί ότι το κλίμα σε ξενοδοχείο του Όσλο όπου έγινε το συναπάντημα μητέρας και κόρης ήταν ασφαλώς πολύ συναισθηματικά φορτισμένο.
Η τετράχρονη μόλις αντάμωσε τη μητέρα της έβαλε τα κλάματα και παρέμεινε για πολλά λεπτά στην αγκαλιά της προσπαθώντας να «ρουφήξει» το κάθε λεπτό που έλειπε μακριά της. Την ίδια ώρα η μητέρα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και από την πλευρά της ήταν σε έντονα συναισθηματική φόρτιση. Παρόντες στο «ξενοδοχείο της ευτυχίας» ήταν και τα αδέλφια της μητέρας οι οποίοι αποθανάτιζαν τις στιγμές και οι ίδιοι ήθελαν ένα φιλί και μια αγκαλιά με την Μαριέ.
Άγνωστο πότε θα έλθουν Κύπρο
Πληροφορίες της OffsiteCy από το Όσλο αναφέρουν ότι παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψουν στην Κύπρο, αφού πρέπει να ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά θέματα μεταξύ της δικηγόρου της μητέρας που την συνόδεψε στην Νορβηγία ενώ η μητέρα θα κληθεί να δώσει κατάθεση στις νορβηγικές Αρχές. Πάντως, παρά την προσπάθειά μας να λάβουμε δήλωση από τη μητέρα μας λέχθηκε ότι στο παρόν στάδιο είναι αδύνατο.

Εξάλλου, ο 48χρονος Νορβηγός πατέρας παραμένει υπό κράτηση ενώ θα δώσει και άλλη κατάθεση. Όλα δείχνουν ότι θα του προσαχθεί κατηγορία κακοποίησης ανηλίκου.