Ομόφωνη στήριξη Πολιτικού Γραφείου...

Ομόφωνα ενέκρινε το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ την στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.  

Το Πολιτικό Γραφείο με ανακοίνωση του αναφέρει ότι «καταγράφοντας και τον προχτεσινό απολογισμό και το όραμα του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, επειδή θέλουμε η χώρα μας να συνεχίσει στο σωστό δρόμο της ασφάλειας, της σταθερότητας και της ανάπτυξης, με σταθερά βήματα μπροστά και επειδή η Κύπρος μας αξίζει να έχει το όραμα και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και επειδή εμείς στην παράταξή μας ξέρουμε ότι το πιο μεγάλο όραμα είναι η επανένωση της πατρίδας μας, θέλουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συνεχίζει και να ολοκληρώνει την προσπάθεια και τη διαπραγμάτευση, που κατά γενική ομολογία έφτασε στο «πιο προχωρημένο σημείο».
 
«Θέλουμε να δούμε να τερματίζεται η κατοχή και η διαίρεση της Κύπρου, μέσα από μια βιώσιμη και ασφαλή λύση που θα δημιουργεί μόνιμες συνθήκες ειρήνης, σταθερότητας, χωρίς ξένους εγγυητές και κατοχικά στρατεύματα».
 
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, στην ομιλία του είπε ότι «θα κληθούμε να πάρουμε μια ουσιαστική απόφαση που έχει να κάνει με το μέλλον του τόπου».

«Με σταθερά βήματα μπροστά. Για να συνεχίσουμε να έχουμε Ασφάλεια, Σταθερότητα και Ανάπτυξη.
 
Δεν είναι η ώρα για πειραματισμούς. Είναι η ώρα της ευθύνης.
 
Η ώρα της ευθύνης απέναντι στην παράταξη, στην κοινωνία και στην Κύπρο μας.
 
Με Σταθερά Βήματα Μπροστά για μια καλύτερη Κύπρο, όπως την οραματιζόμαστε, για εμάς και τα παιδιά μας.
 
Μια Κύπρο δημιουργική, παραγωγική και ευημερούσα για όλους τους πολίτες της».