Παθολογικά είναι - όπως εκτιμάται- τα αίτια του θανάτου του 67χρονου Γιώργου Ευσταθίου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα στην παραλία Εναερίου, στη Λεμεσό.
Τον άτυχο 67χρονο εντόπισαν πολίτες, ενώ αποκλείστηκε, εξ αρχής, η εγκληματική ενέργεια καθώς και το ενδεχόμενο του πνιγμού, αφού φαίνεται πως ο 67χρονος πέθανε στην ακτή.
Η αναγνώριση της ταυτότητας του πτώματος έγινε λίγο αργότερα κι ενώ γίνονταν προσπάθειες από την αστυνομία.
Συγκεκριμένα, γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία δηλώνοντας ως ελλείπον πρόσωπο τον πατέρα της, ο οποίος αναγνωρίστηκε τελικά από την ίδια. Ο 67χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τα ακριβή αίτια θανάτου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.