Άφαντος από το δικαστήριο ο 22χρονο...

Άφαντος από το δικαστήριο παρέμεινε ο 22χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος 36χρονου, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί για τις 24 Νοεμβρίου.

Το όλο συμβάν έλαβε χώρα στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου ενώ τον 22χρονο τον συνέλαβαν στις 16 Αυγούστου.

Παράλληλα, οι ανακριτικές αρχές  διεξάγουν έρευνα για τους λόγους τη μη προσέλευσης του στο Δικαστήριο.

Εναντίον του 22χρονου, ο οποίος εξ αρχής δεν θέλησε να συνεργαστεί με τις ανακριτικές αρχές, καταχωρήθηκε ποινική δίωξη για υπόθεση απόπειρας φόνου και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 22χρονος παρουσιαστεί  εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου  στις 24 Νοεμβρίου  προκειμένου να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο κατηγορούμενος που σε προηγούμενη δικάσιμο ζήτησε νομική αρωγή, είχε αφεθεί ελεύθερος  με περιοριστικούς όρους, υπέγραψε εγγύηση ύψους 30 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list, και δέχτηκε να εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.