Χουλιγκανισμοί και φωτιές στην Κακο...

Σε γήπεδο μετέτρεψαν την πλατεία της Κακοπετριάς αλλα και ολόκληρο το χωριό 600 περίπου λεμεσιανοί μαθητές οι οποίοι επιδόθηκαν σε χουλιγκανισμούς χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα, στις 20:00 το βράδυ, μεγάλη μερίδα μαθητών οι οποίοι διανυχτέρευσαν στην Κακοπετριά, στην οποία είχαν μεταβεί για σχολική εκδρομή, βγήκαν "βόλτα" στο χωριό φορώντας τις κουκούλες τους και κρατώντας αναμένες φωτοβολίδες προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση.

Οι νεαροί χούλιγκαν δεν αρκέστηκαν στους δημόσιους χώρους ρου χωριού αλλά αρκετοί εξ' αυτών χτυπούσαν τις πόρτες των κατοίκων τρομοκρατώντας τους στην κυριολεξία.

Τα πράγματα είχαν ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό που αναγκάστηκε να επέμβει η ΜΜΑΔ ενώ κλήθηκε σε ετοιμότητα όλο το προσωπικότης Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου σε μιαν προσπάθεια να προστατευθούν οι κάτοικοι της περιοχής από τους βανδάλους. 

Η ΜΜΑΔ παρέμεινε στο χώρο και μετά τη φυγή των χούλιγκαν ούτως ώστε να επέμβει σε περίπτωση που τους (μαθητές) άνοιγε η όρεξη για νέα επεισόδια.