Καταιγίδα ταλαιπωρεί και σήμερα την Αττική αφού συνεχίζεται η κακοκαιρία ενώ ολόκληρη η χώρα μαστίζεται απόέντονες βροχοπτώσεις. Στην Πάτρα οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αμάξια τους, δρόμοι μετατράπηκαν σε λιμάνια, ξεριζώθηκαν δέντρα από τους ανέμους και έκλεισαν σημεία στην Εθνική Οδό από κατολισθήσεις.

Έκλεισαν οι δρόμοι στην Αθήνα
Λόγω συσσώρευσης υδάτων η τροχαία έχει διακόψει κεντρικούς δρόμους στην Αθήνα.
Παράλληλα, η ισχυρή βροχόπτωση πέφτει και στις περιοχές της Δυτικής Αττικής που υποφέρουνήδη από τις πλημμύρες.
Στο έλεος της κακοκαιρίας παραμένει όλη η χώρα. Οι βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην επαρχία. Αξίζει, μόνο να αναφέρουμε ότι στην Πάτρα εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα αυτοκίνητά τους από τους δρόμους που μετατράπηκαν σε λιμάνια, στο Μεσολόγγι ξεριζώθηκαν δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ στο Δομοκό σημειώθηκε κατολίσθηση στο 16ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας-Δομοκού.
«Ποτάμι» δρόμοι στην Πάτρα -Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα αυτοκίνητά τους
Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι στην Πάτρα αφού από νωρίς το πρωί της Κυριακής, ξεκίνησε ισχυρή βροχόπτωση.
Στις Ιτιές και στην Παραλία Πατρών ο δρόμος είναι απροσπέλαστος καθώς έχουν βουλώσει τα φρεάτια.

Κατολίσθηση στο δρόμο προς Δομοκό
Την ίδια στιγμή, μεγάλα είναι τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την έντονη κακοκαιρία και στη Στερεά Ελλάδα όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις στην Εθνική Οδό κοντά στη Λαμία.