Πάφος: Του ζήτησε να χωρίσουν, αλλά...

Η απόφαση 15χρονης να διακόψει τη σχέση της με 20χρονο επειδη την ζήλευε αφόρητα και ήταν εκδικητικός δεν της βγήκε σε καλό. Ο 20χρονος καταδικασθείς σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών γεμάτος οργή την βίασε. Παράλληλα, την απειλούσε ότι θα βγάλει στη φόρα ροζ βίντεο με ερωτικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο 20χρονος ανάγκασε την 15χρονη να τον ακολουθήσει σε ερημική περιοχή της Πάφου την ανέβασε σε που ένα μεγάλο ντεπόζιτο υδροδότησης, και τη βίασε. Ταυτόχρονα, από τη μανία του της προκάλεσε πολλά τραύματα αφού την δάγκωσε σε διάφορα μέρη του σώματός της.
 

Το Κακουργιοδικείο Πάφου έκρινε ένοχο τον 20χρονο σε αριθμό κατηγοριών που αφορούσαν αδικήματα βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, απαγωγής, διαφθοράς νεαρής γυναίκας 13 με 16 ετών και επίθεσης προκαλέσασας πραγματική σωματική βλάβη.

Το Κακουργιοδικείο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 χρόνων, ενώ το Εφετείο έκρινε την απόφαση ορθή και δεν παρέχει έδαφος για ανατροπή της.