Υπάλληλος του Γραφείου Ευημερίας ενημέρωσαν την Αστυνομία Λεμεσού για την απουσία από το σπίτι τους των δυο αδελφών Pamela Anatolieva Plamenova, 17 ετών και 2. Renia Natolieva Plamenova 14 ετών, από τη Βουλγαρία που αναζητούνται εδώ και λίγες ώρες από τις Αρχές στη Λεμεσό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα τους επίσης από τη Βουλγαρία δεν τις έψαξε, αφού άκουσον άκουσον… όταν ρωτήθηκε από την Αστυνομία ισχυρίστηκε ότι «οι μικρές έφευγαν συχνά και επέστρεφαν».
Το γεγονός ότι οι δυο ανήλικες λόγω των οικογενειακών συνθηκών βρίσκονται κάτω και από τη σκέπη του Γραφείου Ευημερίας η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και άρχισε η αναζήτησή τους. Όσον αφορά στον πατέρα πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι «εξαφανισμένος».

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο κοριτσιών, όπως επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (αριθμός τηλεφώνου 25-805057) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
