Λάρνακα: Τους έταζε χρήματα για γυμ...

Τη λήψη καταθέσεων συνεχίζει η Αστυνομία μετά τη σύλληψη Ελλαδίτη ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος αφού με διάφορες προφάσεις έπειθε κορίτσια να του στέλλουν φωτογραφίες τους γυμνές.  Ο Ελλαδίτης τελεί ήδη υπό πενθήμερη κράτηση και έχει ήδη βαρύ ποινικό μητρώο. Ο ίδιος όμως σε κατάθεσή του στην Αστυνομία αρνείται τα πάντα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, 27χρονη από τη Λάρνακα κατάγγειλε στην Αστυνομία ότι διαπίστωσε ότι της έταξε χρήματα ο Ελλαδίτης για να του στείλει γυμνές φωτογραφίες αλλά δεν πήρε τίποτα.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, η κοπέλα «ενέδωσε» αρχικά στην πρόταση του Ελλαδίτη φωτογράφου αφού είχε ανάγκη τα χρήματα και τη δουλειά.  Σε πρώτο στάδιο ο ύποπτος «φωτογράφος» της ζήτησε να του στείλει φωτογραφίες με αποκαλυπτικά ρούχα και μεγαλύτερη αμοιβή εάν απεικονιζόταν γυμνή στις φωτογραφίες  ύψους 2.500 ευρώ.

Την δελέασε με 500 ευρώ
Ο ύποπτος απέστειλε στην παραπονούμενη απόδειξη 500 ευρώ για έμβασμα που έβαλε στο λογαριασμό της.  Ακολούθως, ο ύποπτος έκλεισε ραντεβού στην παραπονούμενη για να κάνουν επαγγελματική φωτογράφηση, αλλά από τότε εξαφανίστηκε. Ακολούθως, η ύποπτη μετέβη στην Τράπεζα για να πάρει τα χρήματα από το έμβασμα, αλλά πληροφορήθηκε ότι τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στο λογαριασμό της. Εξάλλου, την ίδια περίοδο ο Ελλαδίτης «φωτογράφος» την απέκλεισε από το προφίλ του, ενώ η κοπέλα κατάγγειλε ότι ακόμα δυο φίλες της  πείστηκαν και έστειλαν γυμνές φωτογραφίες στον ύποπτο.
 

Έκανε τα ίδια και στην Πάφο
Ο ύποπτος  φέρεται να διέπραξε παρόμοια αδικήματα σε βάρος δυο γυναικών στην επαρχία Πάφου τον Νοέμβριο του 2016.