Ανείπωτη τραγωδία στη Λευκωσία. 40χρονος πατέρας έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης του. Το τραγικό συμβάν συνέβηκε χθες γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 40χρονος που κατάγεται από τον Λίβανο, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο της εταιρείας του στην Αγλαντζιά, με συνοδηγό 33χρονη οικιακή βοηθό και συνεπιβάτη την 5χρονη κόρη του, έχασε τις αισθήσεις με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να προσκρούσει σε πινακίδα τροχαίας και στη συνέχεια να ακινητοποιηθεί.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του. Οι δυο επιβάτες δεν τραυματίστηκαν.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου άνδρα όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη έφραγμα μυοκαρδίου.

Τραγωδία και στη Λάρνακα
Σε δεύτερο περιστατικό στη Λάρνακα, χθες γύρω στις 4.30 το απόγευμα αστυνομικός ο οποίος είχε μεταβεί στην οδό Ρήγα Φεραίου στα Κλαυδιά εντόπισε αναίσθητο 35χρονο. Παρούσα ήταν και η 91χρονη γιαγιά του. Η γιαγιά εξήγησε στον αστυνομικό ότι ενώ ο άτυχος άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητο του με συνοδηγό την ίδια, έχασε τις αισθήσεις του. Το όχημα ακυβέρνητο κινήθηκε προς τα δεξιά και ακινητοποιήθηκε σε μικρό ανάχωμα. Κλήθηκε ασθενοφόρο στη σκηνή και ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Γύρω στις 5.42 το απόγευμα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Αύριο θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.