Θρίλερ με το θάνατο του φοιτητή : Ν...

Νέα ευρήματα που διαφέρουν από την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώθηκαν στη νέα νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου ο οποίος βρέθηκε νεκρόςστις 19 Νοεμβρίου  στην Κάλυμνο.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τέσσερις ιατροδικαστές, ενώ από την πλευρά της οικογένειας ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος θα βρίσκεται στην εξέταση.

«Διερευνώνται ευρήματα τα οποία διαφέρουν σε σχέση  με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση  και προς επιβεβαίωση αυτών, ελήφθησαν δείγματα σπλάχνων για ιστολογικές εξετάσεις και έγινε αχτινοσκόπηση σώματος», ανέφερε o ιατροδικαστής  Σωκρατης Τσαντίρης. 

«Το τελικό αποτέλεσμα θα το έχουμε μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών ιστολογικών και αχτινοσκόπησης αποτελεσμάτων», πρόσθεσε.
 

Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση

 Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός του 21χρονου δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια, αλλά από πτώση, κάτι που αμφισβήτησαν οι γονείς του θύματος, οι οποίοι έχουν καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.

«Δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε. Με λίγα λόγια το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητος. Υπολογίζω ότι έζησε για τουλάχιστον μιάμιση μέρα από τον τραυματισμό του. Κάπου ήταν πεσμένος ή κρυμμένος. Ενδεχομένως να είχε ανακτήσει κάποιες αισθήσεις και ο ίδιος κάποια στιγμή και να προσπάθησε να καλυφθεί. Θεωρώ αδύνατον να είχε μετακινηθεί σε απόσταση. Κάπου εκεί ήταν», είχε δηλώσει λίγο μετά την πρώτη νεκροψία στο protothema.gr ο ιατροδικαστής, Παναγιώτης Κοτρέτσος.