Ενώπιον της ολομέλειας της βουλής τ...

Τίθεται το απόγευμα ενώπιον της βουλής των αντιπροσώπων προς ψήφιση, ο κρατικός προυπολογισμός του 2018.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι παρασκηνιακές διαβουλέυσεις για τις τροπολογίες κα τις δεσμεύσεις κονδυλίων. 
Τον προυπολογισμό θα υπερψηφίσει ο ΔΗΣΥ η Αλληλεγγύη και το ΔΗΚΟ, το οποίο ωστόσο δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής.

Κατά θα ταχθούν το ΑΚΕΛ και το ΕΛΑΜ. Η ΕΔΕΚ και το Κίνημα Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών, θα ανοίξουν  τα χαρτιά τους, σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιπολίτευση θα σταυρώσει τα κονδύλια για τη σύσταση των υφυπουργείων Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Ενώπιον της ολομέλειας θα βρεθούν επίσης το ζήτημα της αναπομπής του νόμου για την Ακίνητη Ιδιοκτησία και οι κανονισμοί για τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας.
 
Θα τεθεί προς ψηφοφορία επίσης το προσχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε το ΑΚΕΛ για την απόφαση Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως επίσημη πρωτεύουσα του Ισραήλ.