Έκρηξη σε πολυκατοικία στη Λευκωσία...

Συγκεκριμένη κατεύθυνση έχουν πάρει πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού χαμηλής ισχύος, στην οδό Νιόβης στη Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής.

Η Αστυνομία αναζητεί ένα 50χρονο κατά του οποίου προέκυψε μαρτυρία και ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει άμεση σχέση με την επίθεση. 

 

Η έκρηξη έγινε γύρω στις 19:25 το απόγευμα της Κυριακής σε είσοδο πολυκατοικίας στην οποία στεγάζονται γραφεία. 

Από τα θραύσματα που προήλθαν από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά ένας 36χρονος ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι διαμερίσματος. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικά τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Στον 36χρονο έγιναν συρραφές και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία με την υγεία του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Η έκρηξη προκάλεσε επίσης υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και σε δυο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα απέναντι από την είσοδο.