Τα χιόνια που έπεσαν το απόγευμα της Κυριακής – παραμονής των Χριστουγέννων κατέστησαν επικίνδυνο το οδικό δίκτυο κυρίως στις ορεινές περιοχές. Άνκαι μέχρι τις 08:00 το πρωί των Χριστουγέννων δεν παρατηρείτο σοβαρό πρόβλημα στο δρόμο εντούτοις κάποιοι δρόμοι στα ορεινά δεν είναι προσβάσιμοι για οχήματα χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες. Αυτοί οι δρόμοι είναι:
• Καρβουνά – Τροόδους
• Πλατρών – Τροόδους
• Προδρόμου – Τροόδους
• Κακοπετριάς – Pinewood
• Προδρόμου – Πλατρών
• Προδρόμου – Πεδουλά
• Κακοπετριάς – Καρβουνά
Επίσης σε ορισμένα σημεία του δρόμου Πεδουλά – Κύκκου, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει καταστεί επικίνδυνος.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα θα παρατηρούνται αρχικά σε κάποιες περιοχές αυξηµένες νεφώσεις αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.
Αίθριος ο καιρός σήμερα
Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα ανατολικά και νότια παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 0 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη και θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη.