Έρευνες για το βρέφος: Έκκληση σε π...

Έκκληση για δέυτερη μέρα προς το κοινό έκανε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης εν αναμονή των ιστοπαθολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαφανεί εάν οι κακώσεις που έφερε το μωρό ήταν προθανάτιες ή μεταθανάτιες αφού υπάρχουν και κάποιες εμφανείς κακώσεις από τη μεταφορά του στο απορριμματοφόρο.

 Ο κος Αγγελίδης μιλώντας στο ΡΙΚ και στην εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση ανέφερε ότι επί του θέματος και των ερευνών ενημερώθηκαν όλοι οι παρατηρητές της γειτονιάς ενώ ζήτησε από τους πολίτες να αναφέρουν στην αστυνομία ό, τι περιέπεσε στην αντίληψη τους επί του θέματος.

Από τις χθεσινές καταγγελίες και αναφορές του κόσμου δεν προέκυψε κάτι αλλά οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά και η αστυνομία αναζητά το τι έγινε από τη στιγμή της γέννησης του βρέφους - το οποίο σύμφωνα με την ιατροδικαστική αναφορά γεννήθηκε ζωντανό- μέχρι και την ανεύρεση του στο απορριματοφόρο.

Φως, αναμένεται, όπως δήλωσε, να δώσουν και οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις.