«Χοντρό παιχνίδι» με τα dream box –...

Οι πλέον μεγαλύτεροι κομιστές συνδρομητικού σήματος φέρονται να είναι οι δυο ύποπτοι  από τη Λεμεσό που οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου ανανεώθηκε για άλλες πέντε ημέρες  το διάταγμα προσωποκράτησής τους.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, αλλά του Τμήματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας σκαλίζουν εκ νέου την υπόθεση μετά από στοιχεία που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται ότι πάνω στους σέρβερ των δυο υπόπτων έγινε «χοντρό παιχνίδι» με παρακλάδια στο εξωτερικό.

Οι δυο αναμένεται να δώσουν νέες καταθέσεις στο επόμενο πενθήμερο που είναι κρίσιμο  και για το ενδεχόμενο άλλων εξελίξεων. Μέχρι χθες το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων παρέμενε  απομακρυσμένο σενάριο ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται εφόσον προκύψουν άλλα δεδομένα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές αφού θα κληθούν συνδρομητές – πελάτες των δυο υπόπτων να δώσουν τη δική τους εκδοχή για την υπόθεση.

Όσον αφορά στα δυο άτομα που αφέθηκαν ελεύθεροι ενδέχεται να  κληθούν εκ νέου για κατάθεση εφόσον προκύψει ανάγκη.

Με αφορμή τα δεδομένα που δημιουργούνται πάντως παραμένει το «μαύρο» σε χιλιάδες συνδρομητές dream box.