Τον τσάκωσε αστυνομικός εκτός υπηρε...

Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, τσάκωσε 59χρονο σε γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου να καπνίζει χειροποίητο τσιγάρο αναμεμειγμένο με κάνναβη.

Το μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ενώ βρισκόταν σήμερα το πρωί εκτός καθήκοντος, σε ιδιωτικά γήπεδα ποδοσφαίρου, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο, το οποίο κάπνιζε χειροποίητο τσιγάρο, ενώ συμπεριφερόταν και παράξενα.

Τον πλησίασε και αφού του αποκάλυψε την επαγγελματική του ιδιότητα, επιδεικνύοντας την υπηρεσιακή του ταυτότητα, διαπίστωσε, ότι πρόκειται για 59χρονο κάτοικο Λάρνακας.

Ο 59χρονος παρέδωσε στο μέλος της Αστυνομίας ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με ξηρή φυτική ύλη κάνναβης.

Το μέλος της Αστυνομίας συνέλαβε τον 59χρονο για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκε ένα πλαστικό αλεστήρι και ένα κυλινδρικό δοχείο, στα οποία υπήρχαν ίχνη ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.