Ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες από...

Ταλαιπωρία θα επικρατήσει σήμερα για το επιβατικό κοινό στη Λεμεσό αφού αρχίζει η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), μετά το ναυάγιο που επήλθε από τις διαπραγματεύσεις των συντεχνιών με τα Υπουργεία Εργασίας και Μεταφορών.

Όπως αναφέρθηκε χθες, δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα τους για εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης του 2013 αν και οι διαβουλεύσεις κράτησαν από τις 14:00 μέχρι και λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, ανάμεσα στη Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Υπουργείο Μεταφορών,  την εταιρεία και τις συντεχνίες των εργαζομένων.

Παράλληλα,  οι απεργοί θα συγκεντρωθούν στο σταθμό μετεπιβίβασης (παλιό νοσοκομείο Λεμεσού).

Παρά την προσπάθεια, οι προτάσεις που κατατέθηκαν δεν ικανοποίησαν τους εργαζομένους οι οποίοι ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού και απολογούνται για την όποια ταλαιπωρία.