Στις 11 Απριλίου θα ανακοινώσει το Κακουργιοδικείο την ποινή που θα επιβάλει στον 71χρονο Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους, για το φόνο του 20χρονου γιου του Οδυσσέα, που διαπράχθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2015, στην κοινότητα Παραμύθας, της επαρχίας Λεμεσού.
Ακολούθησε συμπλοκή πατέρα και μεγαλύτερου γιου, ο οποίος κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον κτυπήσει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 71χρονος να χρειαστεί να νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στο Κέντρο Αποκατάστασης του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.
Παρά τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που υπήρξαν εναντίον του, ο Τιμολέοντας Θεμιστοκλέους εξακολουθεί να αρνείται πως πυροβόλησε τον γιο του, δίνοντας διάφορες εκδοχές, τις οποίες το δικαστήριο έκρινε αβάσιμες και αντικρουόμενες.