Δέκα χρόνια στο κελί θα περάσει ο παιδοκτόνος της Παραμύθας. Πριν από λίγο το Κακουργιοδικείο επέβαλε τη συγκεκριμένη ποινή στον Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους για τον φόνο του γιου του Οδυσσέα, που διαπράχθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2015, στην Παραμύθα.
Ο Θεμιστοκλέους στις 14 Μαρτίου 2018, κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Υπενθυμίζεται πως το φονικό σημειώθηκε μετά από διαπληκτισμό θύτη και θύματος, στην αυλή της οικίας τους, όταν ο 20χρονος αρνήθηκε να επιστρέψει τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον 71χρονο, καθώς τα χρειαζόταν για να μεταβεί στο στρατόπεδο όπου υπηρετούσε.
Ο πατέρας πήρε τότε το κυνηγετικό όπλο από το υπνοδωμάτιο του και επέστρεψε, πυροβολώντας θανάσιμα τον 20χρονο, μπροστά στα έντρομα μάτια του μεγαλύτερου γιου του, που προσέτρεξε να δει τι συμβαίνει.
Ακολούθησε συμπλοκή πατέρα και μεγαλύτερου γιου, ο οποίος κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και να τον κτυπήσει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να χρειαστεί να νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα στο Νοσοκομείο Λεμεσού και στο Κέντρο Αποκατάστασης του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.
Περισσότερα σε λίγο