Με τρομοκρατικό χτύπημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία απειλεί το Ισλαμικό Κράτος στοχοποιώντας, παράλληλα, και το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο απειλούν πως «θα πληρώσει το τίμημα για τη δολοφονία μουσουλμάνων στη Συρία».

Στην αφίσα, απεικονίζεται ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο με την επιγραφή «Ρωσία 2018», ενώ στο αριστερό άκρο είναι ο Πούτιν ο οποίος βρίσκεται μέσα σε έναν στόχο.
Στο κέντρο της αφίσας εμφανίζεται ένας τζιχαντιστής με καλάσνικοφ.
Η λεζάντα γράφει: «Πούτιν, εσύ άπιστε, θα πληρώσεις το τίμημα για τη δολοφονία μουσουλμάνων».

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με τρομοκρατικό χτύπημα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας αφού το Μάρτιο μια άλλη αφίσα απεικόνιζε το Μέσι στα χέρια των Τζιχαντιστών.
Το περασμένο έτος σε μια άλλη αφίσα στάζει αίμα αντί για δάκρυα από το ένα μάτι του Μέσι και η λεζάντα γράφει: «Πολεμάτε ένα κράτος που δεν έχει τη λέξη αποτυχία στο λεξικό του».
