Λεμεσός: Καταδίωξη και τροχαίο από...

Καταδίωξη στην περιοχή Αμαθούντος – Αγ. Τύχωνα ακολούθησε τον εντοπισμό βαριοπούλας έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου από τον διευθυντή του υποκαταστήματος το πρωί της Παρασκευής 13 Απριλίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις η Αστυνομία έλαβε το μήνυμα έστειλε περίπολα στην περιοχή που εντόπισαν δυο πρόσωπα να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα και να κινούνται ύποπτα. 

Aμέσως άρχισε η καταδίωξή τους με αποτέλεσμα μνα προκληθεί τροχαίο ατύχημα και οι δυο ύποπτοι να εγκαταλείψουν τη μοτοσικλέτα και να διαφύγουν προς βόρεια κατεύθυνση πεζοί.

Σημειώνεται ότι η μοτοσικλέτα δηλώθηκε ως κλοπιμαία από τις 20 Μαρτίου 2018 στη Λευκωσία, ενώ με βάση περιγραφές ο ένας εκ των υπόπτων καταζητείται εδώ και καιρό από την Αστυνομία.