Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση στη Λεμεσό για εντοπισμό των δραστών που πυροβόλησαν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικούς στον Ύψωνα στη Λεμεσό.
Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να προβούν σε έλεγχο του αυτοκινήτου που κινείτο ύποπτα και μόλις πλησίασαν, οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Ο ένας υποβάλλεται σε εγχείρηση αυτή την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι δύο καταζητούμενοι για τις ληστείες στις ΣΠΕ σε Λεμεσό και Πάφο. Πρόκειται για τους Ευθύβουλο Γεωργή, 31 χρόνων και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ, 33 χρόνων.
Το αυτοκίνητο που επέβαιναν εντοπίστηκε από την Αστυνομία. Οι δράστες φαίνεται ότι το εγκατέλειψαν και διέφυγαν είτε με τα πόδια, είτε με άλλο αυτοκίνητο.
Υπάρχει πληροφορία ότι στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος κάτι που ίσως υποδεικνύει ότι τραυματίστηκε και κάποιος από τους δράστες από τους πυροβολισμούς των αστυνομικών. Φαίνεται ότι μαζί με τους Σαρίδη και Καλογερίδη υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο αυτοκίνητο.