Θα συνεχιστούν οι βροχές και καταιγ...

Μέχρι την Κυριακή θα συνεχιστούν οι βροχές και καταιγίδες αφού η Κύπρος επηρεάζεται από ασθενή χαμηλή πίεση και ασταθή αέρια μάζα. Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 Αύριο παροδικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. 


 
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, από το μεσημέρι και μετά κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.