Νενομισμένη νεκροτομή επί της σωρού του 18χρονου που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση λόγω ναρκωτικών στη Λεμεσό και απεβίωσε, διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.
Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο 18χρονος υπέστη εγκεφαλικό θάνατο ενώ επίσης η νεκροτομή έδειξε και πολυοργανική ανεπάρκεια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω νεαρός βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στις 10/06 το βράδυ γύρω στις 23:00 έξω από υποστατικό στη Λεμεσό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ για την υπόθεση συνελήθη χθες ένας 28χρονος που θεάθηκε στο εν λόγω υποστατικό και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών.
Παράλληλα, η αστυνομία συνέλαβε και τον 39χρονο Σύρο διαχειριστή του υποστατικού καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για άλλη υπόθεση ναρκωτικών.