Η Δήμητρα μιλά στις καρδιές μας -...

Mήνυμα που μιλά στις καρδιές όλων μας στέλλει η μικρή Δήμητρα μέσω του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Reaction. Mε αφορμή το σάλο που δημιουργείται από τη διπλή τραγωδία στην άσφαλτο τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 η μικρή μας βάζει όλους γυαλιά.

Η μικρή μέσω της Reaction δηλώνει την αναγκαιότητα της ζώνης ασφαλείας. Σύμφωνα με το μήνυμα:  «Δικαίωμα του καθενός να μην βάζει τη ζώνη του. Όμως είναι ευθύνη και υποχρέωση του κάθε γονιού να βάζει τη ζώνη στα μωρά του!»

Μεταξύ των θεμάτων που συζητούνται είναι και η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα παιδικά καθίσματα στα δημόσια μέσα μεταφοράς που βρίσκεται στη Βουλή, αλλά δεν προχώρησαν στην Ολομέλεια.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Συγκοινωνιών της Βουλής Γιώργος Προκοπίου ανέφερε ότι το θέμα θα συζητηθεί στην Επιτροπή εκ νέου στις 06 Ιουλίου κι στις 13 Ιουλίου θα οδηγηθεί στις 13 Ιουλίου. Ο κ. Προκοπίου ανέφερε ότι προκύπτουν κάποια τεχνικά προβλήματα που θα συζητηθούν.

Δείτε την ανάρτηση: