Πλαστά χαρτονομίσματα μέσω ταχυδρομ...

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα στην οικία δύο προσώπων ηλικίας 23 και 28 χρόνων, στη βάση πληροφορίας που λήφθηκε από την Europol, σε σχέση με ποινική υπόθεση η οποία διερευνάται από τις Αυστριακές Αρχές. 

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, ο 23χρονος φέρεται να παράγγειλε από πρόσωπο το οποίο ήδη τελεί υπό κράτηση στην Αυστρία, 25 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των €10 και 15 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των €50.

Το εν λόγω πακέτο, φέρεται να παραλήφθηκε στις 19 Ιουνίου, 2018 από το ταχυδρομείο Λάρνακας, από τον 28χρονο. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία των πιο πάνω, εντοπίστηκαν 8 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των €50 και 9 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των €10.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.