Το ανοικτό θέμα του Κάτσε, οι συζητήσεις με τον μάνατζέρ του και το ταξίδι Πουρλιοτόπουλου στο Μπόχουμ.
Ο Εργκους Κάτσε αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του έπειτα από τις υποχρεώσεις που είχε για το Euro 2016. Παρόλα αυτά το μυαλό του Αλβανού μέσου, βρίσκεται αναφορικά με το μέλλον του, αφού για την ώρα δεν είναι βέβαιο αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ή πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα.
Η αλήθεια είναι πως ο Κάτσε, έχει βγει στην αγορά και αναζητεί ομάδα, με τον Δικέφαλο να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό. Αλωστε, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο άσος του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο Μπόχουμ τις προηγούμενες ημέρες, εκεί όπου εδρεύει ο μάνατζέρ του Νίκος Καγιούλης με τον οποίο είχε μία κουβέντα.
Για την ώρα δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση αξιόλογη για τον Κάτσε, με τον ίδιο να βλέπει το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξαιρετικά πιθανό. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, ο Νίκος Καγιούλης, σήμερα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA είχε συνάντηση στο Μπόχουν της Γερμανίας με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το θέμα ακόμα και της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, σε περίπτωση που μέχρι τα μέσα Αυγούστου δεν έρθει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.
Ως εκ τούτου και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το πιθανότερο είναι ο Κάτσε να παραμείνει κάτοικος... Τούμπας, ανανεώνοντας τη συνεργασία του για ακόμα ένα έτος, αφού οι "ασπρόμαυροι" σε καμία περίπτωση δε θέλουν να χάσουν δίχως οικονομικό αντάλλαγμα ένα από τα περιουσιακά τους στοιχεία.