Απίστευτη δήλωση του προπονητή της Εθνικής Βοσνίας Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε... αυτοάμυνα τη γροθιά του βοηθού του, Στεφάν Ζιλί, στον Γιάννη Γιαννιώτα μετά τη λήξη του χθεσινού ματς!
Καμία διάθεση να χαμηλώσει τους τόνους μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του συνεργάτη του και αρκετών εκ των ποδοσφαιριστών του εναντίον των διεθνών μας και κυρίως του Γιάννη Γιαννιώτα δεν έχει όπως φαίνεται ο κ. Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος δήλωσε αρχικά στο «avaz.ba» ότι ««ο Λούλιτς είναι καλά, η διάθεσή του παραμένει ευχάριστη, παρά τα όσα συνέβησαν. Ο Σούνιτς κανονικά θα έπρεπε να μείνει και αυτός στο νοσοκομείο, αλλά βγήκε με δική του πρωτοβουλία. Έχει ένα μεγάλο κόψιμο στο πόδι και πονάει πολύ. Είδατε τι μας έκαναν οι Έλληνες χθες το βράδυ. Δύο ποδοσφαιριστές μας κατέληξαν στο νοσοκομείο, μας κατέστρεψαν».
Στη συνέχεια ο 57χρονος Βόσνιος τεχνικός έγινε ακόμα πιο προκλητικός, καθώς σε ερώτηση για τη συμπεριφορά του βοηθού του, Στεφάν Ζιλί (ο οποίος γρονθοκόπησε και έσπασε το δόντι του Γιάννη Γιαννιώτα μετά το τελευταίο σφύριγμα του Νίκολα Ριτσόλι) ανέφερε ότι «αυτό που συνέβη ήταν ένα λάθος, όμως κινήθηκε για να ηρεμήσει την κατάσταση και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του επιτέθηκαν. Εκείνο που ακολούθησε ήταν αυτοάμυνα! Περιμέναμε ότι θα κυλήσει έτσι το παιχνίδι, μας χτυπούσαν σε όλη τη διάρκειά του και τελικά έστειλαν δύο παίκτες μας στο νοσοκομείο. Η υπομονή έχει και τα όριά της».