ΑΕΚ: Η Μπάγερν "διέλυσε" την Μίλαν στα εισιτήρια

Στις πρώτες ώρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων του ματς της ΑΕΚ με την Μπάγερν (23/10, 19:55), η προπώληση "διέλυσε" την αντίστοιχη για το περυσινό παιχνίδι με την Μίλαν. 

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ΑΕΚ στην περυσινή σεζόν στο Ολυμπιακό Στάδιο, ήταν το παιχνίδι με την Μίλαν, για τους ομίλους του Europa League.

Όχι μόνο επειδή η Ένωση έμεινε και πάλι αήττητη απέναντι στους "ροσονέρι", αλλά διότι το ΟΑΚΑ ήταν σχεδόν γεμάτο. Η ΑΕΚ είχε κόψει σ' εκείνο το παιχνίδι 40.538 εισιτήρια και μαζί με τις 10.000 διαρκείας, η προσέλευση έφθασε στις 50.000.

Όμως εκείνο που έχει φανεί από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπάγερν (23/10, 19:55), είναι πως αυτό το ματς θα ξεπεράσει σε προσέλευση εκείνο με την Μίλαν. Πιθανότατα λόγω Champions League. Ενδεχομένως και λόγω δυναμικότητας της Μπάγερν.

Πέρυσι, η ηλεκτρονική προπώληση την πρώτη μέρα, για το ματς με τους Ιταλούς, είχε κλείσει στις 6.500. Αριθμός που ήταν ρεκόρ. Άλλωστε υπήρχε και ο ενθουσιασμός από την λευκή ισοπαλία που είχε πάρει η ΑΕΚ μέσα στο Μιλάνο.

Όμως φέτος, μέσα σε έξι ώρες από το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, "έφυγαν" 10.300 εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Μπάγερν στις 23 Οκτωβρίου. Δηλαδή περίπου διπλάσιος αριθμός. Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για πρώτη μέρα διάθεσης εισιτηρίων. Και ακόμα δεν έχουν ανοίξει καν τα εκδοτήρια. Κάτι που θα γίνει αύριο (17/10).