Βακάλης: «Αποδεδειγμένα αποτυχημένη η επιλογή του επιτελείου της Εθνικής»

Μπορεί η ΕΠΟ να μην έχει πάρει ακόμη θέση για το μέλλον του Μίχαελ Σκίμπε, ωστόσο ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Βακάλης έσπευσε να... προαναγγείλει την αποχώρηση του Γερμανού από την Εθνική ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και Νο2 στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, δηλώνει... δικαιωμένος για την πορεία της Εθνικής ομάδας μετά την τραγική εμφάνιση-ήττα στη Φινλανδία, κάνοντας λόγο για αλλαγές που δεν θα πρέπει να αφορούν μόνο τον προπονητή.

Όλα αυτά τη στιγμή που η αποστολή της "γαλανόλευκης" βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, ενώ δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως η "κεφαλή" της Ομοσπονδίας για το μέλλον του Σκίμπε. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου στο facebook: 

«Δεν θα έλεγα ότι νιώθω ικανοποίηση επειδή δικαιώθηκαν οι απόψεις μου για την Εθνική μας. Μακάρι να είχα πέσει έξω. Αλλά αυτό το αστείο ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει. ΕΔΩ κ ΤΩΡΑ! Πρέπει η Εκτελεστική να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Εθνικής μας. Κ αυτές οι αποφάσεις να είναι ανεπηρέαστες κ με γνώμονα το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κ την συμμετοχή μας στα προκριματικά του EURO. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι ΟΛΩΝ των Ελλήνων κ όχι της ΑΕΚ η του ΟΣΦΠ η του ΠΑΟΚ κλπ. Κ αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς η συζήτηση που θ ανοίξει δεν θα πρέπει ν αφορά μόνο το πρόσωπο του προπονητή. Χρειάζονται κ άλλες αλλαγές κ όλοι όσοι είμαστε κοντά το γνωρίζουμε. 
Αν μπούμε στην λογική της επίδειξης δύναμης, μη λαμβάνοντας υπ όψιν ότι το θέμα είναι η ΕΘΝΙΚΗ μας ΟΜΑΔΑ, πολύ φοβάμαι ότι η ήδη αποδεδειγμένα αποτυχημένη επιλογή του επιτελείου της Εθνικής θα εξελιχθεί σε έγκλημα...».