Μία αγωνιστική, παρά τη συγγνώμη, στον Φορτούνη

Νεότερη ενημέρωση για την τιμωρία του Κώστα Φορτούνη.

Δεν γλύτωσε την τιμωρία ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού για την χειρονομία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας με μία αγωνιστική, την οποία θα εκτίσει στο παιχνίδι της Κυριακής (21/10) με τον ΟΦΗ και με πρόστιμο 80 ευρώ.

Είναι το ίδιο άρθρο με το οποίο είχε τιμωρηθεί και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του ΠΑΟΚ για τις χειρονομίες του στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο άσος του Ολυμπιακού, μέσω του νομικού των «ερυθρόλευκων» Ιωάννη Χατζησαββάογλου, το μεσημέρι της Τετάρτης (17/10) είχε δηλώσει μετανιωμένος και είχε ζητήσει συγγνώμη.

Η απόφαση:

Β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

Νωρίτερα τι ανέφερε το ρεπορτάζ

Απολογία εξπρές του Κώστα Φορτούνη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague - Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν αναζήτησε κανένα ελαφρυντικό για τη συμπεριφορά του και ζήτησε συγνώμη μέσω του δικηγόρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των "ερυθρολεύκων" δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του μετά το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μέσω του δικηγόρου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπή της Λίγκας. 

Εναντίον του είχε ασκηθεί δίωξη και κινδυνεύει με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη συμπεριφορά.