Μαρτίνες: "Πρέπει να... αφήσουμε την ζωή μας με τον ΠΑΟΚ"

Για την επερχόμενη αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ μίλησε ο Νικολά Μαρτίνες, με τον ποδοσφαιριστή των "κιτρινόμαυρων" να υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πως θα είναι ένα παιχνίδι που θα το ζήσει όπως τα ντέρμπι στην Αργεντινή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ARIS TV:

«Παίξαμε με αρκετές καλές ομάδες και κερδίσαμε αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας και αυτό προσπαθούμε να υλοποιήσουμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Τώρα όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κερδίσουμε. Για εμάς αλλά και για τον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα, θα πρέπει να... αφήσουμε την ζωή μας σε αυτό το παιχνίδι για να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά.

Για το πως θα ζήσει το ντέρμπι:

«Πιστεύω ότι θα είναι μία εκπληκτική εμπειρία, θα είναι ένα ντέρμπι όπως τα ζούμε στην Αργεντινή. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για το σύνολο της ομάδας του, είπε:

«Η ομάδα έχει παίκτες με πολύ καλή ποιότητα και πρέπει να βάλουμε όλο το πάθος μας, την δύναμη μας, τεράστια διάθεση για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Νιώθω πάρα πολύ καλά, σαν να είμαι μέλος μίας οικογένειας. Είναι πάρα πολύ δυνατή η σχέση που έχουμε με τους φιλάθλους μας και αυτή η σχέση μας δίνει κουράγιο, δύναμη, μας έχει βοηθήσει και θα μας βοηθήσει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».