«Τις επόμενες μέρες η απόφαση για την έδρα της Εθνικής»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγέλλης Γραμμένος, μίλησε για την Εθνική και τον στόχο της πρόκρισης στο γήπεδο, ενώ είπε ότι η διοίκηση θα αποφασίσει άμεσα για την έδρα της «γαλανόλευκης» στα ματς των προκριματικών του Euro.

Ο Γραμμένος, μιλώντας στην κάμερα του Open, αναφέρθηκε αρχικά στη μικρή πρόσέλευση κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Ο λόγος ήταν προφανής, η όχι καλή πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση και η μη εμπορικότητα του παιχνιδιού αν θέλετε. Όλα αυτά, μαζί με τον κακό καιρό, συντέλεσαν στο να μην έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Έκλεισε ένας κύκλος στη διοργάνωση, αρχίζει ένας καινούργιος στον οποίο θα επικεντρωθούμε και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά στα προκριματικά του Euro».

Στη συνέχεια, μίλησε για το θέμα της επόμενης έδρας της Εθνικής:«Αυτό θα το δει η διοίκηση και θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες. Έχουμε υπόψιν μας τα γήπεδα που πρέπει να επισκεφτούμε και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποφασίσουμε».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει το τι διαφορές είδε από όταν η Ελλάδα άφησε το Καραϊσκάκη για να παίξει στο ΟΑΚΑ: «Δεν είναι το θέμα να γίνει εκτίμηση από μέρους μας, ένα γήπεδο είναι ένα γήπεδο. Ας μην επανέλθουμε στο παρελθόν, το μέλλον είναι το θέμα και να επιλεγεί το γήπεδο που θα είναι κατάλληλο».