Κράτα γερά Θανάση!

Ο Σάρας άθελά του αποκάλυψε την μεγάλη περιπέτεια υγείας που περνάει το τελευταίο 48ωρο ο ιστορικός ηγέτης του Παναθηναϊκού. Η μάχη είναι δύσκολη και όλοι οι Έλληνες είναι στο πλευρό του Θανάση.

Είναι- εδώ και δεκαετίες- ο «Τυφώνας». Ο λατρεμένος των φίλων του Παναθηναϊκού, αλλά και ιδιαιτέρως αγαπητός σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της Ελλάδας, ανεξαρτήτως ομάδος. 

Ο άνθρωπος που, μαζί με τον Παύλο, συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τριφυλλιού στο μπάσκετ, κάνοντας τον Παναθηναϊκό το νούμερο 1 κλαμπ σε ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη και ανεβάζοντάς τον στην κορυφή της 6 ολόκληρες φορές. 

Ο λόγος, φυσικά, για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει γράψει τη δική του, περίλαμπρη ιστορία στον παραγοντικό χώρο του αθλητισμού. 

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού σήμερα ανάμεσα στην Ζαλγκίρις και τους πρωταθλητές Ελλάδος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους «παρασύρθηκε» από την ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί μαζί του και, άθελά του, έφερε στο φως της δημοσιότητας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο κ. Γιαννακόπουλος, καθώς του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. 

Τα ερωτήματα εδώ και 2 μέρες ήταν χιλιάδες για το τι ακριβώς συμβαίνει, ωστόσο όλα τα ελληνικά μέσα- σεβόμενα την επιθυμία της οικογένειάς του- απέφυγαν επιμελώς τις αναφορές για την κατάσταση της υγείας του. 

Ωστόσο, μιας και ο Σάρας έφερε στην επιφάνεια το εν λόγω ζήτημα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, πως ο Θανάσης νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στο «Υγεία» και οι ώρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμες. 

Ευχή όλων, φυσικά, είναι ο Θανάσης, ένας άνθρωπος 88 ετών που όλη η Ελλάδα τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα λόγω του ήθους, της καλοσύνης και της αγάπης που μοιράζει απλόχερα, να καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και οσονούπω να επιστρέψει, όπως κάθε φορά γεμάτος ενέργεια, στη φυσική του θέση: στο ΟΑΚΑ, για να δει ακόμα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού και να «σαρώσει» τα πάντα στο διάβα του. 

Όπως κάνει, δηλαδή, ένας πραγματικός Τυφώνας...