Κούγιας: «Προσφέρθηκα να βοηθήσω τον Τζήλο»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ τόνισε πως δεν είναι δικηγόρος του ρέφερι που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού 

Για την εμπλοκή του στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του ρέφερι Τζήλου, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στον ΣΠΟΡ FM. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για το αν εκπροσωπεί νομικά τον Τζήλο στην υπόθεση: «Εγώ μαζί με τον πατέρα του τον έβαλα στο ακτινολογικό. Εγώ δεν είμαι δικηγόρος του Τζήλου. Προσφέρθηκα να βοηθήσω γιατί ήταν και σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση και ξέρω ότι είναι ένα βασανισμένο παιδί στη διαιτησία, που δεν ανέβαινε παρά τη μόρφωσή του». 
 
Για την εξέλιξη της υπόθεσης: «Το σημαντικό είναι ότι σε αυτή την υπόθεση δεν θα έχουμε συνομιλίες. Ό,τι και να γίνει θα βγουν ορισμένα στοιχεία. Οι εισαγγελικές αρχές της Λάρισας είναι εξαιρετικά διαρθρωμένες. Το ίδιο ισχύει και για τους ανακριτές». 
 
Για το αν πιστεύει ότι αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί: «Υπήρχαν στοιχεία και σε άλλες περιπτώσεις, όπως σε αυτή του Βασσάρα. Το ίδιο και με τον ξυλοδαρμό του Μπάκα, αλλά και του Ζωγράφου. Κι εκεί ήταν πολλά τα στοιχεία, αλλά δεν έγινε τίποτα». 
 
Για τη συνέντευξη Μπέου σχετικά με το Koriopolis, στην οποία έκανε αναφορά και στον ίδιο: «Δεν το είδα, είχα σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Εγώ είμαι υπερασπιστής από το 1974, είμαι 45 χρόνια δικηγόρος και όλοι ξέρουν τη διαδρομή μου. Καλά θα έκανε κάποιος να διαβάσει 39.000 σελίδες συνομιλιών για να καταλάβει τι έχει γίνει στην υπόθεση. Αρκούσε για να ασκηθούν διώξεις σε διάφορα πρόσωπα. Εγώ δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Όταν το Πενταμελές Εφετείο αποφασίζει και μάλιστα παμψηφεί πρέπει όλοι να σεβόμαστε την απόφαση».