Οδηγός η ανατροπή της Λάτσιο για τον Ολυμπιακό (βίντεο/φώτος)

Ο περσινός αποκλεισμός της Ντιναμό Κιέβου από την Λάτσιο μετά το 2-0 των Ιταλών στο Κίεβο μπορεί κάλλιστα να είναι το ματς... οδηγός για τον Ολυμπιακό στην... μάχη του Ολιμπίνσκι. ΚΙΕΒΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ήταν 15 Μαρτίου του 2018 όταν η Λάτσιο πήγαινε να παίξει στο Ολιμπίνσκι σε ματς που είδαν πάνω από 50.000 φίλαθλοι. Η Ντιναμό Κιέβου είχε... προίκα το 2-2 του πρώτου αγώνα και όμως αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League.

Με γκολ του Λέιβα στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 23' και σκόρερ τον Ντε Βράι στο 83' οι Λατσιάλι κέρδισαν τον αγώνα - ρεβάνς με 2-0 και συνέχισαν στην Ευρώπη. Μία αναμέτρηση που κάλλιστα μπορεί να είναι... οδηγός για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι στο Κίεβο. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μάλιστα αγωνίζονταν και παίκτες του τωρινού ρόστερ της Ντιναμό όπως οι Μπόικο, Καντάρ, Πίβαριτς, Κεζντιόρα, Μπούρντα και φυσικά ο Τσιγκάνκοφ. Μάλιστα για την... ιστορία διαιτητής της αναμέτρησης εκείνης ήταν ο Ισπανός Χιλ Μανθάνο, που σφύριξε το ντέρμπι της Τούμπας φέτος με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

​- Δείτε στην Gallery τις φωτό με την διάταξη των δύο ομάδων σε εκείνο το ματς και το βίντεο με τα γκολ.