Αποκάλυψε την εντεκάδα της Βοσνίας

Με ανοιχτά χαρτιά αποφάσισε να παίξει ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, αφού ο προπονητής της Εθνικής Βοσνίας αποκάλυψε την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει απέναντι στην Ελλάδα.

Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε την Αρμενία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2020 θα παραταχθεί η Βοσνία. Κι αυτό γιατί ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι αποφάσισε να αποκαλύψει την ενδεκάδα που θα παρατάξει, παίζοντας με ανοιχτά χαρτιά.

«Για τακτικούς λόγους αποφασίσαμε να κάνουμε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στην Αρμενία», είπε ο Κροάτης τεχνικός και συνέχισε λέγοντας την σύνθεση: «Κάτω από τα δοκάρια θα παραμένει ο Σέχιτς, αμυντική τετράδα με Μπίτσακτσιτς, Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς και Κολάσινατς. Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν Πιάνιτς, Τσίμιροτ και Μπέσιτς, στα δύο φτερά Ντούλιεβιτς, Βίσιτς και στην κορυφή του 4-3-3 ο Έντιν Τζέκο».

Μία ασυνήθιστη κίνηση από τον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος φαίνεται πως έχει κατασταλάξει απόλυτα στις επιλογές του και δεν φοβάται να παίξει με ανοιχτά χαρτιά.