Τζέκο: «Η Ελλάδα διαθέτει σπουδαίους παίκτες»

Αποκλειστικές δηλώσεις στην τηλεόραση του OPEΝ πραγματοποίησε ο αρχηγός της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Έντιν Τζέκο πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με την Εθνική Ελλάδος για την δεύτερη αγωνιστική των European Qualifiers.

Ο 33χρονος επιθετικός, που έφτασε τις 100 συμμετοχές με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στον πρόσφατο αγώνα με την Αρμενία, τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και σχολίασε πως η Ελλάδα διαθέτει πάρα πολύ καλούς παίκτες. 

"Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα κόντρα στην Ελλάδα, αλλά μπροστά στους φιλάθλους μας, πιστεύω πως θα νικήσουμε. Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, όλοι ξέρουμε πως η Ελλάδα διαθέτει πολύ σπουδαίους παίκτες. Εμείς θα στηριχθούμε στο πάθος, στην καλή σχέση που έχουμε στα αποδυτήρια και θα χρειαστεί όλοι οι παίκτες να τρέξουμε ο ένας για τον άλλον γιατί μόνο έτσι θα μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα" είπε μεταξύ άλλων ο σταρ της Ρόμα, ολόκληρη η συνέντευξη του οποίου θα προβληθεί απόψε στις 21:00 στην εκπομπή "Στον δρόμο για το Euro 2020" του Open, λίγη ώρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι, όπως και αυτή του Λεονάρντο Κούτρη.  

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Open σε εικόνα HD, σε περιγραφή του κορυφαίου Ελληνα sportscaster, Αλέξη Σπυρόπουλου, σχόλιο από τον Ντέμη Νικολαϊδη και ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου από τον Γρηγόρη Ατρείδη.